Jukka Hooli Ystävänpäivän paras
15.2.2016 14:08 Uutiset / Kokkolan Keilahalli

Ystävänpäivänä pelattiin Kokkola Rankingin 3. osakilpailu, jonka voitti CPS keilaseuraa edustava Jukka Hooli.

Suositun Kokkola Rankingin kolmas osakilpailu saatiin pelattua Ystävänpäivänä. 30 keilaajan voimin lähdettiin kamppailemaan kuka on paras keilaaja 38 jalan pitkällä WTBA Atlanta olosuhteella. Ennakkosuosikkeina kilpailuun lähtivät Matti Knutar ja Valtter Verronen, jotka molemmat ovat keränneet kasaan 100 Ranking pistettä kahdelta edelliseltä kierrokselta.
WTBA Atlanta osoittautui haastavaksi olosuhteeksi, ja virheistä rankaistiin armottomasti. Pari tuloksia nähtiinkin ainoastaan kaksi kappaletta. Valtter Verronen 1235 ja Jukka Hooli 1207. 

Ensimmäisessä sarjassa syntyi ainoastaan 5 kappaletta 200 sarjan ylitystä. Olosuhde ei antanut paljon virheitä anteeksi ja keiloja oli vaikea saada putoamaan tasku osumasta. Ensimmäisen sarjan jälkeen kärkipaikan otti haltuunsa vasemmalla kädellä keilaava Jukka Hooli, 224 sarjalla.
Toisessa sarjassa kärkipaikalle kipusi Oskari Jokela, sarjoilla 217 ja 200. Jokelan takana 2 sijalla oli Jani Kumpulainen, 18 pistettä eroa kärkeen. 
Kolmannessa sarjassa Jukka Hoolilla alkoi taas kulkemaan. Hooli keilasi kolmanteen sarjaan 245 pistettä, mikä oli myös päivän paras yksittäinen sarja.
Neljännessä ja viidennessä sarjassa finaali kaksikko alkoi jo muodostumaan. Finaali paikoista taistelemaan ennen viimeistä sarjaa lähtivät Jani Kumpulainen, Valtter Verronen, Jukka Hooli ja Oskari Jokela.
Viimeiseen sarjaan Valtter Verronen heitti 234 ja Jukka Hooli 212 mitkä riittivät finaaliin. 

Finaalipeliä lähdettin kamppailemaan vasurin ja kaksikätisen välillä. Tulostaso pysyi matalana finaalissakin. Pitkiä kaatojonoja ei syntynyt ja ennen 10 ruutua peli oli Hoolin eduksi jo yli 20 pistettä. Finaalin vei Hooli sarjoin 187-162. 3 sijoittui Jani Kumpulainen.

Tulokset

 

Jukka HooliValtter VerronenFinaali peli
Jukka HooliTomi KeiskiJyri Kangasvieri
Sami KattilakoskiBoes KullaTäysi Lähtö
Vesa SaariVille KoutonenKeijo Myllymäki
Markku SuvantoVeli-Matti TissarinenSune Talus
Joonas PulkkinenKatsomo ValmentajatJacob Nyblom
Pia FuruSisko PeltoniemiTilanne ennen viimeistä sarjaa


   
Kokkolan Keilahalli
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 DemoDay
 
 Kilpailu
 
 Kokkolan Keilailuliitto
 
 Valtakunnansarja
 
 Finaali
 
 Suljettu
Kategoriat